Siirry sisältöön

Sirpa Laitinen – Sydämen kipinöitä

Sirpa Laitisen sydän kipinöi Jumalan tulta. Uskosta voi monella olla ahdasmielinen
kuva. Tätä kuvaa kirjoittaja haluaa rikkoa avaamalla monipuolista aikuisen naisen
elämäänsä arjessa ja juhlassa. Hyviksi havaitut terveysvinkit, matkustaminen ja
liikunta lisäävät jaksamista arjessa ja nämä ovat kaikki ulottuvillamme.

Matkailuvinkit, toisinaan katsaukset poliittisiin aiheisiinkin ovat kirjoittajan mielestä
tarkoitettu jaettaviksi ja yhdessä pohdittaviksi. Elämme keskellä mielenkiintoista,
nopeasti muuttuvaa aikaa, jossa nykyihmisen tarpeet voivat kohdata
ristiriidattomasti iäisyyssanoman kanssa. Aito elämä koskettaa ja hehkuu myös
ympäristöään lämmittäen.

Marjo Lehikoinen – Arjen aarteita

Marjo Lehikoinen on tavallinen suomalainen nainen, vaimo ja varhaiskasvatuksen opettaja, neljän jo aikuisen lapsen äiti ja kahden lapsen isoäiti, mumma, kuten Marjo synnyinseudulla pohjanmaalla sanotaan. Marjo kirjoittaa Arjen aarteita -blogissaan tuoreella tavalla arkisen elämän keskellä syntyneistä ajatuksista ja johdattelee lukijan taidollisesti syviin pohdintoihin ja ikuisuuden äärelle.

 

Minna Pitkähalme – Wow You Bloom

Wow You Bloom -blogia kirjoittaa kristitty valmentaja, Minna. Minnan sydämellä on rohkaista tässä ajassa eläviä kristittyjä naisia elämään kukoistavaa elämää, johon hän uskoo Jumalan meitä kutsuvan. Kristillisen lifestyle-blogin teemoja ovat mm. armollisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, tunteet ja kristityn naisen identiteetti.

Miina Merisalo – Nainen Kaivolla

Nainen Kaivolla blogin takana on vaimo, äiti ja yrittäjä Miina. Kutsuna ja sydämeni näkynä on rohkaista, nostaa ja varustaa naisia Jumalan sanan totuuden äärellä. Rukoukseni on, että voisin auttaa naisia ymmärtämään omaa kutsuaan sekä tehtäväänsä ja syvemmin sitä, miten ainutlaatuisia ja tärkeitä olemme. Nainen Kaivolla on paikka, joka ammentaa lähteestä, joka luo elämää. Kirjoitukset uskosta, elämästä ja naiseudesta syntyvät Jumalan sydämeltä sinulle.

 

Suvi Ehnqvist – Äitiyden aika

Äitiyden aika -blogin takaa löytyy vaimo, kolmen lapsen äiti, joka kirjoittaa monikulttuurisen lapsiperheen arjesta ruuhkavuosien salliessa. Tarinat ja kirjoitukset syntyvät arjen pienten rauhallisten hetkien keskellä, jolloin on aikaa pysähtyä ja muistaa, että Jumalan sana eheyttää ja kantaa myös läpi vanhemmuuden ja ruuhkavuosien myrskyjen. Ajatuksia äitiydestä, elämästä ja uskosta.

Hannele Aallos – Kauneudenhoitoalan valmentaja

Hannele on pitkän linjan ammattilainen kauneudenhoitoalalla toimien myös kouluttajana perustamassaan kosmetologikoulu Baroquessa. Hänen aatoksiaan kauneudesta ja kauneuden Luojasta voit lukea tästä blogista.