Välitetään rakkautta

Christina-lehti haluaa kohdata jokaisen lukijansa rakkauden sanoman kautta. Mikä on se sanoma, joka kestää ja pysyy? Joka on aina yhtä tuore ja valmis sulkemaan yhteyteensä jokaisen? Se on iankaikkinen rakkaus, joka on lähtöisin Jumalasta, sillä Jumala itse on rakkaus, ja siksi se on maailman suurin voima.

Jumala antoi Poikansa kuolemaan rakkaudesta sinuun ja minuun. Isä Jumala haluaa osoittaa meille naisille oikein erikoista huomiota. Niinpä Jeesus kuolemansa jälkeen ilmestyi ensimmäisenä syntiselle naiselle, Maria Magdalenalle, joka oli saanut kokea parantavan rakkauden. Vain sana ”Maria” riitti, ja tuskainen itku muuttui iloksi.

Tämänkertaisen lehtemme numero tulee kevään juhlakauden aikaan. Pääsiäinen on suuri juhla, jossa kuljemme tuskan ja surun kautta iloon ja pääsiäispäivän valoon. Äitienpäivänä muistamme ja kiitämme äitejämme.

Oma äitini johdatti minut jo lapsena Jeesuksen omaksi, ja siitä olen Hillevi-äidille kiitollinen. Hänen rakkautensa ja esirukouksensa seuraavat minua edelleen. Vanhempien ja isovanhempien esirukoukset lasten ja lastenlasten puolesta ovat suurinta osoitusta rakkaudesta. Mikään ei ole niin tärkeää kuin esirukous.

Kevät on ihanaa aikaa. Lumi sulaa ja sinivuokot työntyvät esiin kylmästä maasta. Muuttolinnut palaavat ja auringon lämpö tuntuu suloiselta. Otetaan tuore patonki ja termospulloon kahvia evääksi ja lähdetään retkelle luontoon. Jaetaan rakkautta, lämpöä ja hyväksyntää ympärillemme. Rakkaus ei lopu, vaan mitä enemmän sitä jakaa, sitä enemmän sitä on.

Toivon, että tietoisuus Jumalan rakkaudesta voisi levitä laajasti Christina-lehden välityksellä. Tilaamalla lehden tutuille ja ystäville osoitat rakkautta ja välittämistä. Olet myös samalla levittämässä evankeliumia, joka on kutsu Jumalan rakkauteen. Toivon ja ilon täyttämää kevätaikaa!

Rakkaudesta sinuun

Mirja

Kuva: Outi Mähönen