Siirry sisältöön

Poiminnat

Usko ja rakkaus Jeesukseen on kaikki | Kirsi Toivola

Usko ja rakkaus Jeesukseen on kaikki | Kirsi Toivola | Kirsi Toivola on valoisa ja karismaattinen nainen, joka tekee yhdessä miehensä Asko Toivolan kanssa aktiivisesti evankeliointityötä joka viikko.

Kirsi tuli uskoon 26-vuotiaana. Uudestisyntymistä edelsi voimakas hengellinen etsintä. Siihen kuului opintomatkoja Lähi-itään ja Intiaan. Kun Kirsi ensimmäisen kerran ylitti Israelin rajan, hän koki heti ilmapiirin muutoksen. Siinain erämaa vaihtui kuin veitsellä leikaten Israelin kukkiviksi punaisiksi unikkopelloiksi. Kaikessa näkyi menestys.

Kirsi ei ollut vielä uskossa, joten hän oli hämmästynyt. Kirsi kertoo Pyhän Hengen kuiskanneen hänen sisimmässään: ”Tämä on Pyhä maa. Sinä olet tullut kotiin.” Tästä kokemuksesta kesti vielä puolitoista vuotta ennen kuin Kirsi uudestisyntyi.

Israel on ajan kello. – Suomalaiset kristityt ovat aina seisoneet Israelin ja Jumalan omistuskansan rinnalla. Uskon, että Israelin siunaaminen ja Israelin puolesta puhuminen osa meidän kansallista kutsumustamme. Meidän tulee olla selkeitä, lujia ja peräänantamattomia kansallisessa kutsussamme seistä Israelin ystävinä, Kirsi toteaa.

Usko ja rakkaus Jeesukseen on kaikki

Usko ja rakkaus Herraan Jeesukseen on Kirsin elämä. Ilo Herrassa on väkevyytemme. – Elän ja palvelen Herran yhteydessä, kunnes saan täältä ylennyksen ja vapautuksen kirkkauteen. Sitä päivää odotan, joskin haluan täyttää Jumalan kutsun loppuun asti.

Lue Kirsin tarina kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 6/23.