Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Työtä uskon varassa | Glory Backman

Työtä uskon varassa | Glory Backman | Herran Jeesuksen Kristuksen vastaanottaminen elämän Herraksi, muutti radikaalisti Glory Backmanin elämän. Tuolloin hän ajatteli, ettei kerro kenellekään uskoontulostaan. Herran rakkaus valloitti Gloryn sydämen ajatusten, tunteiden ja mielen uudistumisen kautta tavalla, joka ei ole tästä maailmasta.

– Herra Jeesus Kristus valitsi minut viemään Luojamme sanomaa Pyhän Hengen vaikuttaessa ihmeiden ja merkkien seuratessa, kuten parantumista pahoista hengistä sekä fyysisistä sairauksista. Olen saanut matkustaa yli neljässäkymmenessä maassa ja asua Ruotsin ja Thaimaan lisäksi lähetyskentillä, muun muassa Indonesiassa ja Amerikassa.

Glory Backmanin mies Mats Backman kuoli jokin aika sitten. – Olen valtavan kiitollinen yhteisistä vuosistamme, siitä suuresta rakkaudesta, jonka vartijaksi meidät oli asetettu toisillemme. Kerran kun itkin hänen sairastumista, Mats sanoi minulle: ”Glory, sinun on käytävä tämä läpi.” Hänen sanansa lohduttavat minua uudelleen ja uudelleen. Hänen viimeisimmät lauseensa minulle olivat: ”Olet minulle juuri sopiva ja minä rakastan sinua.” Niin, nämä samat sanat sanoisin hänelle takaisin, sillä Herralta me saimme toisemme.

Työtä uskon varassa

Glory on ollut Jumalan johdattamana monessa mukana elämänsä aikana. Tulevaisuuden suunnitelmistaan hän kertoo: – Ulkomaille suuntautuva julistustyö jatkuu, niin kuin myös kotimaassa ohjelmien tekeminen TV7:n kanavalla. Järjestän konferensseja ja seminaareja ja vierailen eri seurakunnissa.

Glory kertoo näkemyksistään kristillisen naistoiminnan merkityksestä: – Voimme nähdä kuinka Herra Jeesus nosti naisia kutsuen heitä nimeltä. Hän nosti naiset aivan uuteen asemaan Jumalan Valtakunnassa ja tähän meidän tulisi jatkuvasti yhtyä. Hengen johtamia naisia tarvitaan, rukoilevia, paastoavia, elämänsä täysin Herran johtoon antavia. Tarvitsemme naisia, joissa kuuluu Jumalan ääni ja näkyy Jumalan vaikutus.

Lue Gloryn haastattelu kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 6/23