Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Taivaan Isän tyttö – jo kohdusta kutsuttu | Evelyn Hynynen

Taivaan Isän tyttö – jo kohdusta kutsuttu | Evelyn Hynynen | Evelyn Hynynen sai profetian kautta kutsun hengelliseen työhön jo ennen syntymää. Valmistautuminen tehtävään on ollut löytöretki Jumalan ihmeisiin. Oma lähetyskenttä avautui Suomesta, ja sitä varten syntyi Kajaanin Rauhan Majatalo, Jumalan antaman näyn mukaisesti.

Evelyn Hynynen, 62 vuotta, on äiti, isoäiti, vaimo ja kristillisen koulutus- ja kurssikeskuksen toiminnanjohtaja. Monipuolisesti tehtäväänsä kouluttautunut Evelyn on saanut kokea elämässään Jumalan yliluonnollisen avun.

Jo kohdusta kutsuttu

Ensimmäinen ihme oli oma syntymä. Raskaus oli kestänyt 11 kuukautta, ja vastasyntynyt oli väriltään musta eikä hengittänyt. Vasta kätilön lujat kämmeneniskut saivat pienokaisen henkäisemään ensimmäisen kerran.

Evelynin äidille oli raskausaikana profetoitu, että syntyvä lapsi tulee palvelemaan hengellisessä tehtävässä, mutta hänen elämässään tulee olemaan myös paljon kärsimystä. Evankelista oli lisännyt, että kuolema seuraa tyttöä, mutta Jumala ei anna häntä kuolemalle.

Lue Evelynin tarina kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 1/24.