Siirry sisältöön

Poiminnat

Pimeydestä kutsuttu

Jokaisen ihmisen elämä on jonkinlainen matka. Sillä on aina alku ja loppu, ja tuon ainutkertaisen matkan aikana Jumala, joka on rakkaus, tahtoo kohdata ihmisen. Marjo Lehikoisen Jumala kohtasi puhelimessa vähän ennen joulua – melko tarkalleen 25 vuotta sitten.

Marjon perheelle avautui mahdollisuus muuttaa kahdeksi vuodeksi Yhdysvaltoihin. Elämä uudessa maassa oli jännittävää, mutta alkuhuuman jälkeen alkoi taas sama tuttu lapsiperheen arkisirkus. Päivät tuntuivat yksinäisiltä ja pitkiltä. Marjo etsi vastauksia elämäänsä uushenkisyyden puolelta, mutta tuloksetta. Koti-ikävä ja paniikki alkoi vaivata.Pelkotilat pahenivat ja paniikki alkoi rajoittaa elämää. Marjo tiesi tarvitsevansa lääkäriapua, mutta ei pystynyt vastaanottamaan diagnoosia nimeltä paniikkihäiriö. Hän uskoi vapisevan olonsa johtuvan mieluummin matalasta verensokerista.

Kerran, kun hätä oli jälleen suuri, Marjo istui puhelin korvalla. Hän pelkäsi kuolevansa, mutta lopulta kuuli tutun äänen ja sai puhua pahimman pelkonsa pois. Marjon iäkäs tuttava johdatti hänet puhelimessa elämänsuurimpaan hetkeen. Hetkeen, jolloin Pyhä Henki kirkasti Marjolle sen, mitä yksikään ihminen ei ollut pystynyt hänelle kirkastamaan.

Lue Marjon puhutteleva tarina kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 5/23.