Siirry sisältöön

Poiminnat

Odotuksen aika | Minna Pitkähalme

Odotuksen aika | Minna Pitkähalme on 38-vuotias kristillinen valmentaja ja yrittäjä. Hänen sydämellään on rohkaista kristittyjä naisia astumaan rohkeasti Jumalan asettamaan kutsuun. Hänen ja miehensä kauan odotettu esikoinen syntyi marraskuussa.

-Meillä odotuksen aika alkoi jo vuosia ennen raskauden alkua. Olimme valmiit saamaan perheenlisäystä emmekä ajatelleet sen tuottavan erityisiä haasteita. Toisin kuitenkin kävin. Meni vuosia, eikä mitään tapahtunut. Lopulta tärppäsi ja olimme iloisia ja jännittyneitä. Kuitenkin juuri joulun alla raskaus keskeytyi. Se oli kova paikka, fyysisesti ja henkisesti kivulias. Myöhemmin koimme vielä toisen varhaisen keskenmenon.

Vuodet kuluivat. Minnan ja hänen miehensä puolesta rukoiltiin paljon ja monella eri taholla. Lopulta Minna otti yhteyttä ennalta tuntemattomaan naiseen, jolla oli voitelu rukoilla lapsettomien parien ja perheenlisäyksen puolesta. 

Odotuksen aika

Kun raskaustestiin piirtyi vihdoin aivan selkeä viiva ilmoittamaan raskaudesta, Minna ja hänen miehensä olivat todella iloisia ja hämmästyneitä.

Minna on ollut yhdessä miehensä kanssa yksitoista vuotta. Nyt he ovat aivan uuden äärellä, kun kahdesta on tulossa kolme. Uuden, odotetun perheenjäsenen myötä asiat eivät tule enää koskaan olemaan kuten ennen. Tälle vanhemmuuden matkalle he lähtevät avoimin mielin ja sydämin, luottaen Jumalan huolenpitoon.

Lue Minnan tarina kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 6/23.