Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kuninkaan tyttäret Ry:n tarina on alkanut

Tämä kallisarvoinen yhdistys on perustettu muistuttamaan naisia heidän arvostaan ja asemastaan Kaikkivaltiaan Kuninkaan tyttärinä. Heidän ainutlaatuisuudestaan, kutsustaan ja eri elämäntilanteidensa arvosta suhteessa ihmisiin ja yhteisöön jonka keskellä he elävät.

Tarina alkaa muotoutua naisten kautta, jotka saavat rohkaistua ja nousevat olemaan valona ja suolana tässä ajassa. Kuninkaan tyttäret järjestää suuria ja pieniä tapahtumia, joissa jokaisella on mahdollisuus tulla kohdatuksi niin toisten naisten kuin Jumalan läsnäolossa.

Christina-lehti on osa Kuninkaan tyttärien tarinaa ja esittelee lukijoilleen mm. tapahtumissa kohtaamiamme naisia syvemmin ja henkilökohtaisemmin.

Yhdistykseen voi lähteä mukaan ilmoittamalla omat yhteystietonsa ja maksamalla jäsenmaksun 20€/v yhdistyksen tilille. Ensisijaisesti toivomme kuitenkin naisten aktivoituvan ja saapuvan tapahtumiin kohtaamaan ja tulemaan kohdatuksi.
Mirja Ojares, yhdistyksen toiminnanjohtaja ja ”visionääri”

Mukana tapahtumissa jokaista naista varten

Minna ”kohtaaja” Jumala ei koskaan hylkää ketään, joka Hänen luoksensa tulee ja laittaa turvansa Häneen. Odotan innolla Kuninkaan tyttärien tapahtumia, jossa voimme kokooutua yhteen ihmeellisten Taivaan Isän asioiden äärelle vahvistumaan, uudistumaan ja nauttimaan yhteisestä uskostamme. Toivon, että jokainen ja varsinkin kipuileva, janoinen ja todellista elämää kaipaava ihminen löytäisi tiensä Kuninkaan tytärien tapahtumiin.

Erika ”sisällöntuoja”
Me naiset herkästi huolehdimme monesta asiasta samanaikaisesti. Hermostomme on lujilla ja väsymme. Ilo unohtuu.
Haluan olla mukana kääntämässä tätä uupumuksen ja yksin puurtamisen aaltoa keskinäisen kannustuksen liikkeeksi. Sydämelläni on meidän naisten elämän voiman elvyttäminen Kristuksen tahdon mukaiseksi ja keskinäisen kannattelun mahdollisuudet!

Minna ”viestinviejä”
Sydämelläni on kristittyjen naisten totuudenmukainen identiteetti, kutsumus sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.
Kuninkaan tyttärissä haluan olla rohkaisemassa kristittyjä naisia näiden teemojen äärellä. Saan tehdä sitä erilaisin viestinnän menetelmin. Minut voi löytää puhumassa aiheesta valmentajan roolissa tai Kuninkaan tyttärien sosiaalisen median sekä verkkosivujen postausten takaa.

Sari ”rohkaisija”
Haluan olla vahvistamassa ja voimaannuttamassa siskoja niin täällä Suomessa kuin maailmanlaajuisesti kertomalla, että jokainen on kauniiksi luotu Jumalan kuva, ja Herralla on hyvä suunnitelma jokaista varten. Kuninkaan tyttäret -tilaisuuksiin haluan tuoda tuulahduksen kansainvälisyyttä, kertomalla vainotun naisen tarinan.

Elina ”järjestelijä”
Kuninkaan tyttärissä haluan olla luomassa puitteita muille ottaa vastaan ja jakaa saamastaan. Että tämän päivän naisten olisi helppoa olla yhteydessä toisiin naisiin sekä Isään Jumalaan. Kasvaa, vahvistua ja tulla enemmän siksi, miksi on luotu.

Kuninkaan tyttäret kokoaa myös jo olemassaolevia uskovia yrittäjiä ja tekijöitä yhteyteensä. Ole rohkea ja ota yhteyttä meihin:

www.kuninkaantyttäret.fi
kuninkaantyttaret.info@gmail.com
044 7675194 (ark. 9-15)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista!