Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Jumalan työntekijä

Brasilian Igarassussa asuva Carol on perheenäiti, oikeustieteen opiskelija, opettaja, työteliäs ja avulias taistelijaluonne.

Olen sairastanut syöpää kahdesti, rintasyövän ja kohdunkaulan syövän. Syöpähoitojen takia olen joutunut jäätelötehtaan työntekijänä pitkälle sairaslomalle. Ensimmäinen syöpä oli kaikkein vaikein, sillä lapseni oli silloin vain 1- vuotias.

Carol oli jo aiemmin joutunut kohtaamaan elämän rajallisuuden. Hän sai kahdesti keskenmenon hyvin myöhäisessä raskauden vaiheessa. Kaksi kuukautta toisen keskenmenon jälkeen sain tietää olevani jälleen raskaana. Silloin totesin, että kolmas kerta toden sanoo ja luotin Jumalaan. Syntyi ainokaiseni, tyttäreni Lara. Elämäni suurin haave on aina ollut olla äiti.

Carolilla on pitkä tausta muiden ihmisten auttamisen parissa. Hän kertoo sen olevan hänen elämänsä suurin tarkoitus. Vaikka olemme täällä levittämässä Jumalan sanaa, olemme myös toteuttamassa sitä. Mielestäni olemme osa samaa ruumista, kaikista ruumiinosista täytyy pitää huolta. Haluan pitää huolta siitä, että jokaisella on mahdollisuus nauttia elämästä mahdollisimman vähällä kärsimyksellä.

Lue koskettava juttu kokonaisuudessaan Christinan numerosta 3/23.