Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Jeesus on elämäni kallein aarre | Liisa Pura

Jeesus on elämäni kallein aarre | Liisa Pura on evankelista, joka kiertää puhumassa kodeissa ja kirkoissa. Hän on edesmenneen Erkki Puran vaimo, kahden pojan äiti, sekä isoäiti. Liisa on toiminut Tammelan seurakunnan kirkkoneuvostossa, kirkkovaltuustossa ja hiippakuntavaltuustossa. Hän on ollut myös kahdeksan vuotta kirkolliskokousedustaja. Lisäksi hän on ollut mukana vapaaehtoistyössä.

– Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin kaikki muukin sen ohessa teille
annetaan. Olen ollut uskossa 55 vuotta enkä voi muuta, kuin kiittää Jumalan rakkautta ja armoa siitä,
mitä näihin vuosiin on sisältynyt. Elämme syntiin langenneessa maailmassa, kohtaamme ilot ja surut, mutta pimeimpinäkin päivinä kuulumme voittajiin Jeesuksen seurassa. Siksi sydän on täynnä kiitollisuutta. Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Herraa rakastavat. Haluan todistaa johdatuksesta elämäni tiellä.

Kun Liisa Puran mies kuoli, Liisa luuli, että tähän loppui evankelistan työ. Jumalalla oli kuitenkin suunnitelma ja työ jatkui. Jumala lähetti Liisan kotiin viisi naista Hyvinkäältä.

– Sanoin, että minun pitäisi mennä Tuusulaan, mutta en uskalla ajaa autoa. Silloin yksi tytöistä, Katriina, sanoi, että hän voi tulla kanssani. Nyt olemme kolme vuotta kulkeneet yhdessä tämän ihanan Jumalan lapsen ja rohkean todistajan kanssa. Eräänä iltana sanoin Herralle iltarukouksessa, että haluan olla samanlainen kuin Katriina, hän on niin rohkea Jeesuksen todistaja. Jumala vastasi, että sinä oletkin Liisa.

Selvää puhetta, kaikilla meillä on omat lahjamme, Liisa toteaa.

Jeesus on elämäni kallein aarre

– Yhdessä kuljemme, siunaamme Israelia ja rukoilemme Jumalan omaisuuskansan puolesta. Kiitämme, että me pakanat olemme saaneet Raamatun ja pelastuksen juutalaisilta.

Liisa muistuttaa, että tänä päivänä vihollinen vihaa erityisesti Jeesuksen opetuslapsia ja tulee perheisiimme ja lastemme perheisiin. Saatanan virka on tuhota ja tappaa, mutta Jeesus tuli antamaan elämän. Yltäkylläisen elämän. Liisa on sen elämässään saanut kokea.

– Jeesuksen kanssa kuljemme voittajan puolella. Tämä sota voitettiin jo 2 000 vuotta sitten. Luodaan katseemme häneen, omistaen kaikki Raamatun lupaukset. Rukoilemme vedoten hänen Sanaansa, silmät luotuina uskomme alkajaan ja täydelliseksi tekijään. Häneltä saamme voiman jokaiseen päivään, kunnes pääsemme perille. Vaikka olen omassa elämässäni tehnyt vääriä valintoja, suurin ja ihanin asia on, että sain vastata Jumalan kutsuun tahdon. Se on elämäni kallein asia, ja toivoisin, että se olisi myös sinulle, rakas lukija, elämässäsi kaiken päämäärä. Luetaan Raamatun Sanaa ettemme eksyisi. Käydään seurakunnassa, Herran pöydässä ja uskovien yhteydessä. Rukoillaan ja annetaan Herralle se, mikä Herralle kuuluu.

Lue Liisan tarina kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 2/24.