Ihmeelliset kiharat

Pienenä Erika sai erityisen rohkaisun Jumalalta haastavaan koulutilanteeseensa. Jumala teki erikoisen ihmeen Erikan ulkonäköön liittyen. Erikan perheenjäsenillä on suorat hiukset, ja niin oli aiemmin Erikallakin, vaikka nyt hänen hiuksensa ovat luonnonkiharalla. Ollessaan yhdeksän vanha, Erika oli äitinsä kanssa hengellisessä tilaisuudessa. Tilaisuuden jälkeen he jäivät juttelemaan erään ystävän kanssa. Ystävällä oli Erikan suuresti ihailemat kiharat hiukset. Juttelun lomassa Erika kehui kiharoita ja haaveili samanlaisista. Kehujen siivittämänä ystävä ehdotti, että pyydettäisiin Jumalalta myös Erikalle kiharat. Kolmikko alkoi yhdessä rukoilla, ja siinä hetkessä Erikan piikkisuorat hiukset alkoivat kihartua. Rukous muuttui pian hämmästelyksi ja kiitokseksi. Tukka alkoi liikkua kuin itsestään, ja suortuvat muuttuivat kikkaroiksi. Se tapahtui silmin nähden, ja hiusten kihartuminen jatkui sen jälkeen vielä pitkään. Lopputuloksesta tuli upea!

Ihanan pehmeä kiharapilvi muistuttaa Erikaa joka päivä Jumalan olemassaolosta, hänen sydämensä asenteesta ihmisiä kohtaan sekä siitä, miten Jumala välittää pienistä ja suurista asioista, jotka hänen lapsiaan koskettavat. – Luulen, että Jumala näki silloin, miten iso juttu nämä kiharat olisivat pienelle Erikalle. Kiharaihme rohkaisi ja vahvisti uskoani. Tiesin, että Jumala on kanssani ja kuulee kaikenlaiset rukoukset. Harrastin siihen aikaan myös tanssia. On ihmeellistä, miten Jumala antoi rohkeutta esiintyä tanssien, vaikka luokassa esiintyminen oli vaikeaa.

Tänä päivänä voin sisimmässäni hyvin, enkä koe, että koulukiusaaminen olisi jättänyt minuun lähtemättömiä haavoja. Jumala on uskollisesti parantanut minua, sekä henkilökohtaisesti, että uskovien yhteyden löytymisen kautta.

Lue koko juttu elokuun lopussa ilmestyvästä lehdestä!