Erityisherkkä?

Erityisherkkyys on luontainen ominaisuus eikä sairaus. Herkkä ihminen reagoi voimakkaammin kuin muut. Carol A. Brown tarttuu tähän ajankohtaiseen teemaan kristityn näkökulmasta.

Brownin mukaan herkkyys on Jumalan lahja. Kirja auttaa erityisherkkiä ja heidän läheisiään ymmärtämään paremmin tätä lahjaa.

Neurologinen, hengellinen ja tunne-elämää koskeva herkkyys tuottaa ihmiselle itselleen usein kipua. Samaan aikaan kun se mahdollistaa syvän yhteyden Jumalaan ja toisiin ihmisiin, se saa kyyristymään kivusta kaiken sen tuskan edessä, joka meitä ympäröi.

Erityisherkän ihmisen hermojärjestelmä on erilainen kuin muilla. Jumala on suunnitellut heidät herkiksi, jotta he voisivat tehdä työtä yhdessä Jeesuksen kanssa. Heidän joukossaan on henkilöitä, joilla on kyky saattaa ihmisiä sovintoon Jumalan ja itsensä kanssa sekä korjata rikkoutuneita ihmissuhteita. Tähän tarvitaan eläytyvää taakankantamista.

Taakankantamisen dynamiikka toimii kaikissa ihmissuhteissa. Brown keskittyy kirjassaan avioparin keskinäiseen suhteeseen sekä vanhemman ja lapsen suhteeseen. Kirjan ihmissuhde-esimerkit ovat tosielämästä.

Erityisherkkä kristitty – Taakankantajan opas esirukoukseen kirjan voit tilata osoitteesta www.kauppa.tv7.fi tai numerosta 0400-721 599 klo 9:30-14:30 välisenä aikana. 

Mukavia lukukokemuksia ja hienoja oivalluksia tarjoava kirja kannattaa hankkia omaan tai läheisen käyttöön!