Siirry sisältöön

Poiminnat

Ensimmäinen äitienpäiväni | Anna-Elina Tiitinen

Ensimmäinen äitienpäiväni | Anna-Elina Tiitinen on aina toivonut, että saisi kokea äitiyden, jos Jumala suo. Pienenä tyttönä hän rakasti leikkiä kotileikkejä, joissa halusi olla aina äidin roolissa. Nuo lapsuuden leikit ja haaveet muuttuivat todeksi viime keväänä, kun Anna-Elina sai miehensä Alexin kanssa maailman parhaimman uutisen; Anna-Elina odotti heidän esikoistansa.

– Koko raskausajan koin valtavan suurta Jumalan hyvyyttä ja huolenpitoa. Koin olevani äärimmäisen siunattu, enkä missään nimessä pitänyt raskautta itsestään selvyytenä. Vaikka tiesin olevani raskaana, oli sitä kuitenkin vaikea käsittää. En jollain tavalla pystynyt ymmärtämään sitä, niin ihmeellistä se oli.

Anna-Elina ehti olla miehensä Alexin kanssa naimisissa yhdeksän vuotta ennen raskautumista. Tuona aikana lapsihaaveet olivat käyneet silloin tällöin mielessä heillä molemmilla.

– Olimme odottaneet sopivaa elämäntilannetta, ja vaikka lapsi olisi ollut tervetullut jo aikaisemmin, koin koko raskauden ajan, että nyt oli juuri oikea aika ja oikea hetki. Sain olla Jumalan hellässä huolenpidossa läpi raskauden aivan ihmeellisillä tavoilla, ja rakastin olla raskaana. Tunsin jo silloin olevani äiti, sillä sain suojella ja kantaa sisälläni kalleinta aarretta.

Ensimmäinen äitienpäiväni

Anna-Elina tietää, että hän saa Jumalalta kaiken viisauden, tiedon ja taidon, kestävyyden ja rakkauden, mitä hän tarvitsee jokaiseen hetkeen. Hänestä on lohdullista tietää, että saa koko ajan kasvaa äitinä Jumalan hyvässä hoidossa.

– Luotan, että hän ohjaa minua, sillä hän on uskonut näin ihanan aarteen minulle. Ei ole mitään parempaa elämässä kuin olla Lilianin äiti, rakastan äitiyttä.

Lue Anna-Elinan tarina kokonaisuudessaan Christinan-lehden numerosta 2/24.