Siirry sisältöön

Poiminnat

Muusikkoevankelista

Nuoren muusikon kalenteri on täynnä. Vapaapäiviä on juuri ja juuri riittävästi, että saa levättyä. Hennan jaksamisen salaisuus on se, että hän aloittaa aamunsa hitaasti kotona. Siihen hänellä on yrittäjänä mahdollisuus. Oiva tapa ladata akkuja alkavaa työpäivää varten, joka on usein iltapainotteinen. Esirukousringin rukoustuki toimii polttoaineena kaikessa työnteossa. Hennan työ koostuukin vaihtelevista osasista. Hän markkinoi ja pitää yhteyttä tahoihin, joiden kanssa tekee yhteistyötä. Hän suunnittelee keikkoja, on mukana seurakuntien leireillä, treenaa ja opettaa muutamia yksityisoppilaita laulussa ja pianonsoitossa. Henna johtaa myös upeaa gospel-kuoroa Kuusankoskella. Ja onhan ne paperityötkin tehtävä.

Hennan sydämellä on opetuslapseuttaa nuoria. Hän kannustaa seurakuntien nuorten bändejä ja tekee mielellään erilaisten kokoonpanojen kanssa yhteistyötä. Henna tukee muutamia nuoria heidän uskossaan ja rohkaisee heitä kulkemaan empimättä Jeesuksen seurassa. Hän kokee, että on erittäin tärkeää kohdata ja kasvattaa uskoon tulleita. Jos ei siihen itse pysty, olisi ihmiset ohjattava seurakuntien sielunhoitajien ja paimenten luo.

Matka unelma-ammattiin on ollut kaikkea muuta kuin helppo, mutta nyt menee jo mukavasti. Hennalla on hiljattain ollut Ruotsissa, Virossa ja Israelissa. Hän kulkee autollaan ympäri Suomea, Lappi mukaan lukien.

Lue koko juttu Hennan uran alkuvaiheista ja tästä päivästä uusimmasta Christina-lehdestä!

Teksti ja kuva: Outi Mähönen