Siirry sisältöön

Ajankohtaista

20 vuotias TV7 & pikkusisko Christina

Mediassa ruudut, lehdet ja ääni kulkevat kaikki rinnakkain. TV7:llä me käytämme näitä kaikkia ja uskomme niiden tukevan kokonaisvaltaisen sanoman eteenpäin viemisessä. Kun TV7-kanava saavuttaa 20 vuoden iän, voi Christina-lehdelle laskea iäksi 16 vuotta, joista 5 vuotta TV7-perheessä.

Christina-lehti alkoi ilmestyä 16 vuotta sitten Laila Tienhaaran luotsaamana ja ensimmäisessä numerossa oli mm. laaja artikkeli Mirja Ojareksesta. Viisi vuotta sitten osat vaihtuivat, Christina liittyi TV7-perheeseen ja päätoimittajaksi nousi Mirja Ojares. Silloin oli aika kirjoittaa vuorostaan Laila Tienhaarasta.

Sukella syvemmälle Christinan perustamisen vaiheisiin! Christinan perustaja Laila Tienhaaran kirjan saat hankittua täältä: https://kauppa.tv7.fi/tuote/anna-minun-nahda-kasvosi-ja-kuulla-aanesi/

Christina-lehti on ollut aina kristittyjen naisten asialla. Mirja Ojares kunnioittaa lehden juuria, mutta uskoo sen voivan kehittyä edelleen. Visioita ja ohjeistuksia pyydetään Pyhältä Hengeltä. Christinan toimitus onnittelee isosiskoa, Taivas TV7 -kanavaa, ja ottaa mallia uskollisuudesta Pyhän Hengen johdatukselle. Olkoon Jumalan suosio kanssamme ja ohjeenamme kaikkina tulevina vuosina, joita Herra armossaan meille suo.

Tutustu TV7-kanavan jännittäviin vaiheisiin ja lue tarinoita siitä, kuinka kanava on vaikuttanut ihmisten elämään: https://kauppa.tv7.fi/tuote/jeesus-tv/

Lue juhlavuotta koskeva juttu kokonaisuudessaan Christina-lehden numerosta 1/23.