Siirry sisältöön

Tarina alkoi kesällä 2023, kun Mirja Ojares sai vahvan viestin perustaa naisia rohkaiseva ja nostava yhdistys. Samaan aikaan Jumala kutsui naisia Mirjan lähipiirissä nousemaan johonkin pian alkavaan uuteen tehtävään. Elokuussa oli meitä kasassa kymmenen naista ja olemme lähteneet liikkeelle, Herra antakoon kasvun.

Olen toimittanut Christina-naistenlehteä viisi vuotta. Jumalan valonsäteet ovat loistaneet erilaisten ja eri taustoista tulevien naisten kautta lehden sivuilta lukijoiden elämään ja sydämiin.
Tämän vuoden aikana Jumala on puhunut että olisi tehtävä enemmän, jotta naiset voisivat rohkeammin ja kokonaisvaltaisemmin nousta Jumalan valtakunnan työhön. Vaikuttaa perheissään, suvuissaan sekä työ- ja asuinpaikallaan.

Christina-lehden puitteissa ja sen ympärillä on mahdollista järjestää tapahtumia ja koota naisia yhteen. Mieleeni nousi kesällä sana: Kuninkaan tyttäret. Mutta miten mennä asiassa eteenpäin?
Jumala johdatti vahvistavia kirjoituksia, tapaamisia ja unia ja avasi mahdollisuuksia lähteä perustamaan yhdistystä, Kuninkaan tyttäret ry:tä. Mukaani lähti pieni joukko Christina-lehdessä toimivia naisia, ja niin perustimme yhdistyksen.

Sain Raamatusta vahvistavan paikan: ”Katso, minä lähetän enkelini sinun edelläsi, ja hän on valmistava tiesi sinun eteesi.”
(Luuk. 7:27)

Kuninkaan tyttärien kutsu kuuluu jokaiselle naiselle. Kutsu toivottaa tervetulleeksi niin onnistuneet kuin epäonnistuneet, introvertit ja ekstrovertit, arat ja puheliaat, yksinäiset ja perheelliset. Olet millainen vain, olet tervetullut!
Kuninkaan tyttärien kutsu on vahvaa ja voimakasta, se on kaunista ja lempeää. Se on arvovaltaista ja naisellista.

”Kuka onkaan tuo, jonka katse on kuin aamunkoitto? Hän on kaunis kuin kuu, kirkas kuin aurinko, pelottava kuin sotajoukot lippuineen.” (Laulujen laulu 6:10.)

Toivotan jokaisen tervetulleeksi, voimme rohkaista ja tukea toisiamme elämän kivikkoisessa maastossa. Voimme yhdessä katsoa, kauneutta ja löytää sisällämme olevaa luovuutta. Voimme värittää elämäämme niin kevään ja kesän vihreäksi kuin syksyn kullankeltaiseksi tai talven vaalein värein.
Jumala rakastaa meitä niin, että antoi ainoan poikansa, Jeesuksen, ettemme hukkuisi maailman viettelyksiin, vaan jaksaisimme pysyä uskossa ja säilyttäisimme toivon loppuun asti. Meitä odottaa ihana perintö ja ja kaunis kruunu Jumalan luona.

Siunaten, Mirja