Siirry sisältöön

Tervetuloa Kuninkaan tyttäret ry:n kotisivuille

 

Kuninkaamme elää

Pääsiäinen todisti ylösnousemuksesta ja helatorstaina taasen Jeesus antoi lupauksensa palata lopullisesti hallitsijana, kunhan kaikki ihmiset ovat saaneet mahdollisuuden seurata Häntä. Helluntai puolestaan sinetöi matkamme Pyhällä Hengellä – voimalla ja viisaudella, johdatuksella ja rakkaudella. Jeesuksen seuraajina meillä on hyvä osa, josta käsin elää.

Lähde mukaan ja ota osaa Kuninkaan tyttärien tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Katso lisää tapahtumat-välilehdeltä. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Lue alta, mitä Kuninkaan tyttäristä on sanottu.

Palautteita ja rohkaisua

”Usein kun tapahtumaviikonlopuista palaa kotiin, niin jo auton kotiparkkiruudussa mielen tavoittaa ankeus ja yksinäisyys. Nyt on ollut ihan erilaista. Tulin niin syvästi kosketetuksi, että vieläkin tunnen lämmön sisimmässäni. Työpäivien ja ihmissuhteiden mykkyrät eivät ole saaneet lämpöä viilennettyä.”
(palaute Rakkaudella kohdattu -retriittiin osallistujalta joulukuu 2023)

”Jokainen Jumalan tytär on jotain hyvin kaunista ja erityistä.💖 Kaikkivaltias armollinen Isä ja Vapahtajamme, Herra Jeesus Kristus siunatkoon teitä runsaasti sekä vahvistakoon teitä Pyhän Hengen voimassa.”
(Petri Välimäki, pappi ja Maailman tärkein tehtävä -sarjan kirjoittaja sekä toimittaja, 2023)