Siirry sisältöön

Tervetuloa Kuninkaan tyttäret ry:n kotisivuille

 

Hän palaa!

Helatorstaina sanomme Jeesukselle näkemiin. Hänen maanpäällinen matkansa on tällä erää tullut päätökseen. Lähtiessään Hän vielä siunaa seuraajansa. Edellisen kerran kun Jeesus jätti opetuslapsensa, oli tilanne toivottomampi. Mielessä pyöri epätoivo, kuoliko Jeesus?

Ei kuollut, hän voitti kuoleman. Niinpä tämä lähtö on täynnä iloa ja intoa: Jeesus elää ja lupaa tulla takaisin kunhan kaikki ovat saaneet mahdollisuuden kuulla Hänestä. Ja mikä parasta, opetuslapset tulisivat saamaan lahjan. Heidän piti vain odottaa hetki Jerusalemissa. Pyhä Henki oli tulossa!

Jos kaipaat rohkaisua elämääsi, ota osaa Kuninkaan tyttärien tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Katso lisää tapahtumat-välilehdeltä, missä menemme ja tule osaksi yhteyttä!

Lue alta, mitä Kuninkaan tyttäristä on sanottu.

Palautteita ja rohkaisua

”Usein kun tapahtumaviikonlopuista palaa kotiin, niin jo auton kotiparkkiruudussa mielen tavoittaa ankeus ja yksinäisyys. Nyt on ollut ihan erilaista. Tulin niin syvästi kosketetuksi, että vieläkin tunnen lämmön sisimmässäni. Työpäivien ja ihmissuhteiden mykkyrät eivät ole saaneet lämpöä viilennettyä.”
(palaute Rakkaudella kohdattu -retriittiin osallistujalta joulukuu 2023)

”Jokainen Jumalan tytär on jotain hyvin kaunista ja erityistä.💖 Kaikkivaltias armollinen Isä ja Vapahtajamme, Herra Jeesus Kristus siunatkoon teitä runsaasti sekä vahvistakoon teitä Pyhän Hengen voimassa.”
(Petri Välimäki, pappi ja Maailman tärkein tehtävä -sarjan kirjoittaja sekä toimittaja, 2023)