Rukous sydämessä päivin ja öin

Uskova äiti on usein lastensa tärkein esirukoilija, niin Pirjo-Liisakin. – Olen ollut koko elämäni sellainen, joka rukoilee pitkin päivää tai yölläkin, hän kuvaa. – Tulin lapsena kotikokouksessa uskoon ja täytyin Pyhällä Hengellä rukoillessani yksin saunarakennuksessa. Kielilläpuhuminen on ollut minulle tapa saada voimia vaikeina aikoina. Joskus Jumala herättää öisin ja puhuu määrätyistä asioista.

Kotona Pirjo-Liisa saattaa viipyä puhelimessa toista tuntia. – Rukouspuhelintyötä olen tehnyt Turun seudulla yli 20 vuotta. Sen lisäksi minulla on pitkä esirukousaiheiden lista. Olen saanut hyvää palautettakin. Jonkun sairaus on saattanut parantua tai toinen on vapautunut taakastaan. Minulla ei ole parantamisen armolahjaa mutta Jumala kuulee myös minun rukouksiani, Pirjo-Liisa toteaa nöyrästi.

Teksti: Susanna Suomi

Kuva: Sanni Tunturipuro

Lue koko artikkeli seuraavasta Christinan numerosta.

Tilaa nyt