Kaija Telaranta vaihtoi pikitiet ja kivitalot maaseutuun

Mummujen kannattaa miettiä tarkoin, mihin ryhtyvät ja mitä tekevät, pohtii Kaija Telaranta painellessaan kattilasta käsiinsä kokoamaansa juustomassaa kauniiseen puiseen muotiin. ”Mummuni Inka oli tunnettu siitä, että hän oli jo pienenä tyttönä perheen pätevin kuttupaimen ja myös juustojen tekijä”, Kaija muistelee tasoitellessaan muotissa olevaa juustoa. ”Jollain merkillisellä tavalla nuo ominaisuudet näyttävät periytyneen minulle ja saaneet helsinkiläisen kristillisen kirjakaupan johtajan vaihtamaan pikitiet ja kivitalot maaseutuun, vanhaan mökkiin ja kuttujen hoitamiseen”, Kaija naurahtaa kaataessaan valmiin juuston muotista lautaselle.

Lue koko artikkeli seuraavasta Christinan numerosta.

Tilaa nyt